Beez Hotel Cocktail
Bar

Charmant binnenstad hotel Maastricht.

Exploitatie ter overname aangeboden in collegiale samenwerking met Horeca Advies Zuid,

Het “Boschstraatkwartier” in Maastricht is sterk in ontwikkeling, getuige de vestiging van vele onderscheidende retailconcepten, waardoor de ontsluiting van dit gebied definitief lijkt.

Aan de statige Boschstraat ontwikkelt zich momenteel een hoge concentratie van hotelconcepten. Niet verwonderlijk gezien de stevige en hoge positie welke Maastricht inneemt in de top tien van populairste toeristische steden van Nederland.

Redelijk uniek is dan ook de aankoop mogelijkheid van de exploitatie van ‘Beez hotel en cocktailbar’, gelegen aan de voet van de Boschstraat, vrijwel nabij de Markt. Dit oudste hotel van Maastricht heeft 23 kamers, onderverdeeld naar 15 tweepersoons-, 2 driepersoons-, 2 vierpersoons- en 2 eenpersoonskamers.

Op de begane grond is thans een cocktailbar gevestigd waar tevens genoten kan worden van een goed geserveerde lunch of diner, binnen (75 couverts) of buiten op het charmante terras (32 zitplaatsen).

Een apart gesitueerde ‘zaal’, in te zetten voor diverse gelegenheden, completeert naast de goed geoutilleerde keuken het object.

Adres:     Boschstraat 10

Plaats:    6211 AZ, Maastricht

Land:     Nederland

Voor meer informatie neem u contact op met Jerome Slakhorst
Tel: +31-640581024
E-mail: info@haslakhorst.nl