The Broth Bar

Aangeboden in collegiale samenwerking met Horeca Advies Zuid: ‘The Broth Bar”

Mochten we ooit de term ‘snoepje van de maand’ gaan hanteren binnen onze portefeuille, dan zou dit object zeker met recht aanspraak hierop kunnen maken.

Gelegen in het immens populaire stadsdeel Wijck en gevestigd in een uiterst charmant hoekpand, met doorloop naar Plein 1992, biedt Horeca Advies Zuid, met gepaste trots exclusief aan ter overname: ‘The Broth Bar’.

Deze hippe en trendy dagzaak huisvest thans een concept gericht op bio slow food; met succes gezien de vele lovende recensies in (vak)bladen.

Winkelfunctie, take away en resto functie worden gecombineerd in een stijlvol en eigentijds interieur, waarbij het patioterras met 32 zitplaatsen, voor Maastrichtse begrippen uniek kan worden genoemd. Aan de voorzijde is daarnaast een terrasvergunning verleend voor 32 zitplaatsen.

Binnen is plek voor 24 gasten, echter afhankelijk van een mogelijke toekomstige (her) inrichting uit te breiden naar een hoger aantal.

Momenteel wordt bewust geëxploiteerd, gebruik makende van een zogenaamde ‘droge’ vergunning. Het object voldoet echter aan de inrichtingseisen welke gesteld worden aan het verlenen van een Drank & Horecavergunning. Deze kan (optioneel en ter beoordeling) worden aangevraagd bij de Gemeente Maastricht.

We kunnen blijven schrijven, maar soms verwoorden (bijgevoegde) foto’s meer!

Adres:     Hoogbrugstraat 43A

Plaats:    6211 CP, Maastricht

Land:     Nederland

Voor meer informatie neem u contact op met Jerome Slakhorst
Tel: +31-640581024
E-mail: info@haslakhorst.nl